Klik op een miniatuurafbeelding voor een vergroting

Verzamelen is investeren

GalleryMaritime bemiddelt ook in verwerving van kunst. Kunstopdrachten via de galerie worden uitgevoerd voor de opdrachtgever bij een door de galerie te coachen kunstenaar. De overeenkomst verzekert de opdrachtgever het nakomen van gemaakte afspraken in tijd, levering en prijs.

Klik hier voor het contactformulier.

Kunstopdrachten

Kunst reserveren voor aankoop kan bij GalleryMaritime op verschillende manieren.

1. U bezocht de expositie waar u een interessant kunstwerk zag. Maar u weet enkele dagen later niet of het werk nog beschikbaar is. Even telefonisch informeren is het meest voor de hand liggend.

2. Of u zag een werk in de etalage of op de website en zou dat over enige tijd cadeau willen doen aan iemand. U kunt het werk op afstand aankomen en wij kunnen het al dan niet als cadeau aan u of voor u verzenden.

3. Dan wel u heeft een speciale wens, u wilt uw eigen boot in sculptuur vorm. Advies: breng een foto van uw boot mee en vertel uw wensen. De beeldhouwer gaat uw opdracht uitvoeren. Wij houden u op de hoogte en tonen u de voortzetting van het werk per email en foto. En zorgen dat uw bestelde werk op tijd en naar wens wordt uitgevoerd.